Folksam

Tillägget Värdesak hos Folksam går endast att teckna tillsammans med en hemförsäkring. Fördelarna med att byta hemförsäkring kan vara många.

Besök hemsida →
Fördelar
  • Stort utbud
  • Privat & företag
  • Trevlig support
Kontaktuppgifter
Telefon privat: 0771-950 950
Bilder från webbplats

Om Folksam Försäkring

Folksam har enligt konsumenternas.se marknadens bästa hemförsäkring & allrisk-försäkring. De har en Stor hemförsäkring som på sin allrisk-försäkring (drulle) täcker upp till 80 000 kr. Utöver detta har man även ett brett utbud och erbjuder försäkringar inom de allra flesta områdena. De har även valt att vara extra generösa mot studenter, läs mer om hemförsäkring för studenter.

Värdesaksförsäkring hos Folksam

Värdesaks försäkringen hos Folksam skyddar enstaka föremål som har ett högt värde, det kan vara allt från musikinstrument till klockor, vilket är det vi kommer gå igenom här. Försäkringen ersätter dig vid skador då den vanliga hemförsäkringen inte räcker till. Den gäller alltid i hela världen utan någon slags tidsbegränsning. Försäkringen finns till för att ersätta dig vid plötsliga och oförutsedda händelser.

När man jämför försäkring hos Folksam och vill teckna en klockförsäkring så berättar man för den exakt vilket föremål det gäller. De kommer att gå igenom med dig hur mycket det är värda, detta innebär att du som kund får bidra med värderingsintyg samt kvitto på din köpta klocka. Man rekommenderar här att man försäkrar sin klocka till det fulla värdet så att man kan få ekonomisk ersättning om skadan skulle vara framme.