Moderna försäkringar

Moderna försäkringar är en av Sveriges största försäkringsbolag som erbjuder ett brett och täckande skydd inom hem, fordon och sak.

Besök hemsida →
Fördelar
  • Hela hemmet
  • Hemförsäkring + klockförsäkring
  • Bra support
Kontaktuppgifter
Telefon privat: 010-219 10 80
Bilder från webbplats

Klockförsäkring hos Moderna Försäkringar

Hos Moderna Försäkringar kan du lägga till en klockförsäkring utöver din hemförsäkring. Klockförsäkringen kallas här objektsförsäkring och är en tilläggsförsäkring på din hemförsäkring. Moderna Försäkringar har ingen officiell information på deras hemsida kring deras skydd fungerar så vi har kikat närmare och noggrant gått igenom villkoren för att ta reda på information vad som gäller.

Om Moderna Försäkringar

Moderna Försäkringar är ett väldigt omtyckt försäkringsbolag och det faller sig naturligt att vilja försäkra sin klocka till sitt hela värde. Vi rekommenderar starkt Moderna Försäkringars klockförsäkring så att du kan känna dig trygg när du har investerat i ett dyrt föremål. Om det värsta händer och du skadar eller blir av med din klocka så kontaktar du Moderna Försäkringars Skadeservice som kommer att hjälpa dig med ersättning. Var beredd på att ha värderingsintyg och kvitto på din klocka så kommer ditt ärende att handläggas snabbare.