ICA Försäkringar

Din klocka försäkras genom ett pluspaket med tillhörande Hemförsäkring. Om du inte redan har en hemförsäkring hos ICA finns det flera fördelar att byta försäkringsbolag.

Besök hemsida →
Fördelar
  • Stort utbud
  • Bonus på ICA-butiker
  • Upp till 200 000 kronor på klockor
Kontaktuppgifter
Telefon privat: 033-47 47 90
Bilder från webbplats

Försäkra din klocka hos Ica Försäkringar

Är du ute efter en bra försäkring för din kanske nyinköpta Rolex eller annan klocka av högt värde? Ica försäkring är då ett väldigt bra alternativ som täcker det mesta som kan hända dig vid en skada eller förlust av din klocka. Hos Ica Försäkring finns det faktiskt ingen specifik klockförsäkring utan detta skydd får du av deras Allriskförsäkring (Drulle).

ICA har idag en hemförsäkring med ett plusmoment som ersätter skador på enskilda föremål upp till hela 200.000kr. Med detta finns det ingen anledning att kunna ha en specifik klockförsäkring utan du får detta skydd direkt i din allriskförsäkring vilket är perfekt för dig som kund eftersom du inte behöver betala extra för en klockförsäkring. Det enda undantaget är om du förstås har en klocka som är värd mer än 200.000kr.

ICA Hemförsäkring

När du tecknat din hemförsäkring hos ICA försäkringar så kan du enkelt lägga på en försäkring för dina värdesaker. Det kan tillexempel vara en dyr klocka som du köpt, en väska som kostat mycket eller helt enkelt någon annan värdesak som du behöver försäkra. Detta gör du då för en väldigt låg kostnad då de läggs på den befintliga hemförsäkringskostnaden som du redan har.

ICA har även förmånliga priser på deras hemförsäkring student.